Clash Royale Gids: 10 tips om te winnen

clash royale free chests

Ente hebben onder ons Clash Royale , een spel dat ik had verwacht in PacMac en we hebben een klein overzicht . Hand Supercell , de makers van Clash of Clans, komt deze aflevering rol bestaande kaart gevechten . In slechte tijd werd ik gevraagd om deze gids te doen, omdat in de afgelopen 48 uur , heb ik steeds mijn baard, ik heb fatale gegeten en ik mijn iPhone ontelbare keren geladen. Clash Royale is zeer verslavend. Short online gevechten tegen echte spelers , een mechanisme dat je dwingt om te vechten opnieuw en opnieuw te houden. De pique is verzekerd, u gewaarschuwd quedais.

Dus, zodra de batterij van mijn telefoon voltooid is, ga ik wat tijd te nemen om te vertrekken u dit bescheiden gids met 10 tips zodat je meer kans om te winnen hebben en je leger vooraf met veiliger stappen.

1- Clash Royale weer is een factor van de strategie

Dit spel beschikt over gevechten 3 minuten lang en om te winnen zullen we moeten meer torens te vernietigen in die tijd dat onze tegenstander. Als we vernietigen haar belangrijkste toren voorbij is, zullen we winnen. Ja, in het geval van een gelijkspel het spel gaat in extra tijd en geeft ons meer tijd, terwijl meer punten om kaarten te trekken (elixer). Op dit punt de strijd woedt. Een mogelijke winnende strategie is om een toren te verzwakken en laat ongeveer snoep, terwijl de verdediging van ons. Dus wanneer de tijd is nabij uitputting kunnen we ons richten op het vernietigen van deze en win zelfs minimaal.

Deze strategie kan interessant zijn als je niet veel ervaring of letters iets hoger zijn dan onze tegenstander ons. Kijk uit wanneer de strijd komt plotselinge dood . Dat is wanneer onze tegenstander zal vallen met alles wat we hebben en we moeten niet op onze domeinen. Soms tijdsdruk kan ons gezond verstand te verliezen. In Bovendien, meer ervaren spelers zullen proberen af te leiden als ze een toren meer hebben neergeschoten dan wij doen , zodat de tijd om is en we kunnen niet overeenkomen met hun merk. Vergeet dat niet, zelfs winnen zonder het vernietigen van de belangrijkste toren zal dezelfde ranking punten te geven, maar ook controleert lager niveau en minder kronen (één per vernietigd toren).

2 Kisten, goud en edelstenen

Dit is een spel Freemium , wat betekent dat mensen moeten fret Supercell wordtvrijgegeven voor uw geld in ruil voor bepaalde voordelen. In Clash Royale de belangrijkste bron is goud . Dit is in kisten die ons tijd tot tijd zal geven of om gevechten te winnen. Met goud kunnen we onze brieven te verbeteren en zo krachtiger geworden clash royale hack

Kisten neem de tijd om te openen omhoog en dwingen ons om uren te wachten, een duidelijke strategie van psychologische druk om ons te betalen. Deze tijd kan worden verkort uitgaven edelstenen, een indirecte bron die alleen ons bepaalde kranten borst. Als we besteden onze eerste juweeltjes hebben al snel het gevoel dat we verwachten te veel en dan niet groeien in het zelfde tempo. Beter om het geduld om te beginnen met het krassen van onze portfolio hebben, houdt dat in het achterhoofd.

3 zou beter verwachten dat mensen worden geconfronteerd met te veel niveau

Hilando naar het vorige punt, moeten we rekening mee houden dat volgens win gevechten we zullen de spelers geconfronteerd met een gelijk niveau hoger is dan de onze . Er komt een tijd dat we niet kunnen winnen komen we ‘ll worden geplakt. Op dit punt, niet wanhoop is het het beste om een beetje te rusten en te wachten voor een van de vakken voor degenen die wachten om te openen en kunnen onze brieven te verbeteren.

Als je te maken hebt met iemand met een veel hogere kaarten de beste strategie is een goede verdediging . Bid dat de tijd opraakt en krijg een gelijkspel. Dus zullen we niet winnen of verliezen. Sommige spelers raken gefrustreerd en afzien van het spel, die ik niet aanbevelen doen. Dus, in ieder geval kun je je manier om jezelf te verdedigen tegen de vijand te trainen. Geen bajéis wacht, als je ziet dat de andere niets doet zal wachten om punten te verzamelen en iets heel krachtig gooien. Beter om te wachten en tegen te gaan dat met de juiste kaarten.

4- Vergeet niet om een level omhoog uw kaarten

Het niveau Clash letters Royale heeft betrekking op de omvang van de schade en de gezondheid van een spel karakter .Elke kaart heeft een teller die gevuld toelaat om het te verhogen. Om de teller zal de brieven gevonden in kisten dienen te verhogen en uiteindelijk zul je betalen met goud in de sectie winkel voor een aantal brieven (deze optie verandert elke dag). Om een level omhoog een brief zodra vulde de teller hebben om wat goud te betalen , over het algemeen 50.

5- Selecteer strategisch kaarten

In de brieven sectie kunt u de informatie van de personages te controleren en te visualiseren uw terras van het gevecht. Hieronder staan de letters van de boeking. Het beste voor een winnende strategie is om de letters van de aanval en te bestrijden in evenwicht te brengen . Ten minste één epische letter (zeer krachtig tekens), een brief aan aanval krachten (het leger van skeletten of de Minions zijn goed), een huis of een tower defense om de krachten van de aanval te verwarren, en Giants of ballonnen bombastisch dragen om de vijand aan te vallen torens. Dit evenwicht in het spel zal toestaan dat je kunt omgaan met elke situatie.

Tijdens een gevecht in Clash Royale is het beste om je beste kaarten reserveren om de vijand te verrassen na of terwijl hij gesondeerd die je kan hebben . Zodra weggegooid sommigen die ons zouden maken bijzondere schade kunnen anticiperen op hun bewegingen. In Bovendien, als de ander een krachtige brief die heeft gelanceerd zou onze grootste troef te vernietigen, is het het beste om iets dat verzwakt gooien. Dus, net nadat we lanceren ons en de andere kan niet reageren in de tijd clash royale cheats .

6- implementeert de juiste kaarten op elk moment

Sterker nog, in Clash Royale zijn er andere kaarten die gemakkelijk een nederlaag zonder dat u zelfs maar zeer krachtig kan niets doen. Zo zal een Valkyrie ons een heleboel van schade in een toren, maar de Minions zullen worden onmiddellijk gedood zonder dat ze hen kan aanvallen. Of het skelet leger, dat al snel een reus te vernietigen. Echter, de Valkyrie barrière Esqueletos binnenkort.

Op grond hiervan is de strategie om denkt dat de tegenovergestelde zogenaamde verslaan onze kaarten , zoals als de Giant. Hij lanceerde een leger van skeletten zo goed Gigante nadert. Maar indien wij hopen om genoeg punten te verzamelen en lanceerde een reus, een Valkyrie, zal deze onze Giant skeletten te doden en bereikt de vijandelijke toren.

7- Combo aanval

Naar aanleiding van wat er werd gezegd in het vorige punt, moeten we slim zijn om combo’s te winnen te maken . In het geval van aanranding één van mijn favoriete combo is om een Giant Globe en bombastische lanceren op het hetzelfde moment. Deze combinatie zaleen van de twee krachten offeren omdat er geen kaart die zowel kan aanvallen het tegelijkertijd. Dus, terwijl een personage wordt aangevallen  de andere zal komen om de vijand vesting verwoesten en in de tussentijd zal het toevoegen van punten aan te vallen of te verdedigen andere flank . Onze tegenstander zal verliezen ze zich verdedigen tegen het bloedbad dat we hebben gedaan. Ontdek dit soort combo’s stellen ons in staat om een winnende strategie te genereren.

8. het nabijgelegen land niet voorbijgaan

Voorzichtig, want de andere spelers zijn niets Clash Royale astuce dwazen. Terwijl je denkt over aanvallen in gedachten houden dat als één van uw kant torens is vernietigd er is een aanspreekpunt voor de tegenstander . Plotseling zie je als aanval combo’s lijken heel dicht bij je centrum toren en moet jezelf verdedigen. Het is interessant om de wapens van je torens te grijpen om de krachten van de aanval verzwakken. U alleen moet een kraam of hulpstof toren halverwege tussen de vijand en de belangrijkste toren te plaatsen. Vijandelijke troepen zal deze toren te pakken tijdens het ontvangen van het vuur van uw torens. Dat is een goede inzet van een ridder of een Valkyrie kan de aanval af te weren.

9. Controleer de toren

De belangrijkste toren van onze vijand is de sleutel tot het winnen.  Alvorens in te gaan want het zal moeten we een of beide aangrenzende torens te vernietigen. Het is het beste te concentreren op een eerste plaats. Kiezen dat we wachten op een aanval op een zijde . Als we van mening zijn dat onze verdediging wapens zijn voldoende om deze aanval niet kan verdedigen en aanvallen met een goede combo aanval van de andere kant af te weren. Zoals onze vijand al heeft aangevallen voordat we hebben minder resterende punten en neem de tijd om een defensieve kracht inzetten om onze tegenaanval.

Zodra we een vijand toren hebben vernietigd kunnen we inzetten in vijandelijk gebied een stand van elfen tevoren en sturen van daaruit een Giant of Globe (je hebt gedacht dat je bent mijn favoriete aanval krachten). Op dat moment de tegenstander zal proberen te verdedigen met alles wat ze hebben. Als lanceerde aanval kaarten kunnen worden vermaakt vechten verdediging en nooit bereiken de toren. Dus profiteren van de kaarten die alleen torens aan te vallen en te combineren met een ridder of Elf beschermen hen kan de sleutel zijn. Zodra u toegang tot vijandelijke grondaanval hebben ongenadig, voortdurend . Tenminste als je niet kunt breken de belangrijkste toren ganaras minimaal.

Clans 10-

Clash Royale hack android niet te veel profiteren van de clans. Toch behoort het tot een van hen levert veel voordelen. We kunnen ze brieven aan hun leden vragen en aan hen te geven in ruil voor goud. Er is ook de mogelijkheid om in der minne te vechten tegen hen, die kunnen dienen als training . Er is een gesprek over het spel te praten en te versterken onze meer geek kant.

De clan is het aspect minst Clash Royale voordeel in mijn mening. Anders is het een geweldige zeer verslavend spel dat zal ons laat ons de ogen en vingers.

Good luck!

One thought on “Clash Royale Gids: 10 tips om te winnen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *